Pedikyr

Nu har vi varit på pedikyr. Det var jättekul och skööönt. Alla har jättedekorerade tånaglar här så vi tänke också prova det. Vi fick fotmassage och filning. 

Idag ska jag till golfbanan och träna inför min tävling som är imorgon.

Här är två bilder på mig och sofie i pedikyrsalongen och sen mina fina tånaglar, hihi  





Football game

Idag fick jag världens godaste (och nyttigaste) frukost. John körde oss till Dunki'n Donuts innan skolan och vi åt där. Jag fick äntligen lite energi i form av KAFFE. Dessutom en varm, toasted multigrain bagel med cream cheese. MUMS.

Efter skolan hade jag min fredag eftermiddag ensam hemma i huset för ett par timmar. SKÖNT

Kvällen spenderade vi med hela familjen, vi kollade på Dylans första fotbollsmatch. Jag har ju aldrig sett amerikansk fotboll förut så det var kul! (dom första 10 minutrarna) hahah. Nej, då, skoja bara. Men jag ser fram emot nästa fredag för då är det den första matchen för varsity football. Det är min high school mot våra största rivaler. Dags att fixa lite tröjor och spirit. Min skola är galen när det gäller vår fina bulldog maskot. Tänk dig alla sitta i aulan och skrika bulldo-ljud. hahah, GALET


Dylan och dom andra 8-åringarna spelar här!



Cheerleading är inte min grej, men man kan ju alltid drömma


Sofie! Solnedgångarna är underbara här. Man ser oändligt långt bort och
rosa/orange himmel lyser upp de höga bergen. Här är kl 19.30

Subway is good :D

Kom precis hem från middag på Subway. Det är gott med subway! Förlåt för att jag inte har några bilder, jag lovar att det blir snart...Just nu har jag inte tid. Imorgon är ett viktigt prov i Amerikansk historia, jättetråkigt. Jag måste börja plugga till det nu.

Alla tjejer som spelar golf har nu fått nya snygga bagar och tröjor, jag visar er senare. Hihi så kul med en gul och lila bag som det står "lady Bulldog" på. På måndag är det vår förta golfmatch. Jag längtar jättemycket!! Vi ska gå ifrån skolan tidigare, åka i vår nyinköpta golfbuss till Rancho Minana som ligger en timme härifrån. Matchen är mellan tre skollag : Queen Creek(mitt lag), Cactus Shadows och ett lag till som jag inte kommer ihåg vad det heter. Önska mig lycka till-!!

Jag längtar förresten till helgen för Emily har lovat att ta med mig på en pedikyr! Jippie :)

Pussokram

 

110 grader idag igen

Var i skolan som vanligt idag. Sofie och jag gick upp klockan 6 och var tvungna att springa till bussen 6.20. Jag sov dåligt inatt och var trööött hela dagen. Efter skolan åkte jag hem en snabbis till Emily innan vår golfträning. SERIÖST, vi fick inga golfbilar idag, jag var tvungen att gå tre timmar i denna hetta och spela golf och bära mina klubbor. Jag har aldrig varit så svettig i hela mitt liv. Jag kände mig som ett vandrande badkar :(:(

När jag kom hem ville John och Shaun ha lite hjälp i trädgården som är enormt stor. Jag körde runt i en timme på en gigantisk gräsklippare och kände mig som en bonde. haha, vi blev inte klara men jag har lovat att hjälpa till mer i veckan. 

Har precis ätit bacon, äggröra, tortilla och potatis till middag. Gott :) Ska kolla lite på tv (vår tv i vårt rum funkar nu) Sen blir det sova för jag är helt utmattad.

God Natt

Vila, sova och vara snäll

Idag har jag vilat hela dagen. Jag gick upp tidigt och pratade med mamma en lååång stund :) Sedan var jag hemma och gjorde i princip ingenting... Jag och Sofie städade vårt rum och sedan städade vi badrummet. Duktigt! Vi skulle ha träffat tjejerna idag men planerna ändrades. John skjutsade oss istället till San Tan Mall så vi kunde shoppa en timme. Kvällen spenderade jag och Sofie på en italiensk restaurang. Äntlligen lite pasta!! Haha, vi bestmde oss sedan för att vara snälla, så vi köpte ett paket med cupcakes och bjöd familjen för att dom är så snälla. Imorgon blir det skola igen.

Pussokram

 


Lite uppdatering


Nu är det lördag kväll Sofie och jag kom precis hem från en baseball match i Phoenix. Vi har varit ett dygn i Payson som ligger lite norrut. Skönt med lite kallare väder. Vi var där i alla fall för att träffa 35 andra studenter och gå igenom alla regler md EF. Jag har nog hört och skrivit på alla regler kanske 15-20 gånger nu, men men... Vi hade kul ändå och jag ska visa lite bilder senare. Här är tre bilder från förra skolveckan. Det var spirit week men olika teman varje dag.

Torsdag - Tie Dye day, alla hade på sig hemmagjorda tröjor

Fredag - Skolans färger - Lila och Guld

Pussokram (Tack mamma och pappa för saltlakrits som ni skickade till mig, det var otroligt gott)






Prepared for Tie Dye

Nu har jag spelat golf och jag är trött. Efter skolan som slutade kl 11.30 idag åkte jag och några andra till Jack in the box för att äta lunch. Dom har hamburgare, kyckling och tacos. Jag åt en kyckligsallad med ris. Det nyttigaste på menyn :P

Sedan köpte vi färg och tröjor och åkte hem till Emily för att fixa våra tröjor inför skolan imorgon. Tie Dye shirts är batik tröjor. Det var kul att göra egna. Vi fick skjuts till golfbanan och där spelade jag 9 hål.

Det var min dag, lite kortfattad. Ikväll har jag äckligt många läxor som väntar... :(

Pussokram

Det är storm i Queen Creek

Idag åt vi som vanligt på Filoberto's eftersom det är billig tacos varje tisdag. Det är riktigt gott och jag tror inte att det är så jätte onyttigt. (hoppas i alla fall). När vi skulle åka hem var det storm utomhus. Det var väldigt stark vind, cyklisterna välte nästan omkull, det regnade och blixtrade. Från ena minuten till den andra blev det så dimmigt att man knappt såg någonting, lite läskigt faktiskt. Vi kom hem säkert ändå.

Imorgon har vi halvdag i skolan, vilket passar väldigt bra eftersom jag, Sofie och Emily måste fixa tröjor till torsdag. Man ska göra sina egna tröjor med flytande bläck..låter lite konstigt??

Idag var det crazy hairday i min skola. Vi skippade det, hehe men här är en bild från i morse när jag och Sofie övervägde lite crazy frisyrer!! haha



Stolt

Nu ska jag bara skryta lite. Vi hade ett prov i amerikansk historia för några dagar sedan och idag fick vi tillbaka dom. Det var väldigt kul eftersom min lärare var väldigt missnöjd med resultatet. Hon sa till hela klassen :

- It's embarrassing that the only student with a perfect paper (alla rätt) isn't even from this country. You think this is hard work, imagine how easy our foreign exchange student thinks this is. Swedish school, that is hard work.

Hahah,, Grattis till mig, jag fick alla rätt :D

Här är vi :)

Min lördag var bäst! Sofie och jag träffade Signe från Danmark. Hon har bott hos oss hela helgen och det har varit superkul :D Vi blev hämtade av Heidi, Marissa och Emily på förmiddagen för att åka till the Mall. Fatta hur häftigt att Heidis bil är en otroligt stor vit pick-up truck! haha, det var första gången någon som är yngre än mig kör bil. Alla tjejerna är så snälla och roliga så vår shoppingdag var lyckad. Vi kollade på en bio också : "Charlie St Claud" med Zac Efron i huvudrollen. Den var helt ok.

Här är lite blandade bilder från allt möjligt !!

 
1. Jag och min "lillasyster" Sofie. Den här bilden är lite knäpp, men men



2. Sofie efter en shoppingdag. Vi fick åka i John's fina bil. Väldigt skönt



3. Kl 06.15 på morgonen, på väg till skolbussen, haha mitt ute i ingenstans. Här bor jag!!



4. Bild från igår. Signe, jag och Sofie. Två danskar och en svensk :D

Spirit Week

Imorgon börjar spirit week på min skola. Det innebär att man ska följa lite konstiga teman under veckan för att visa sin school spirit...

Måndag - Alla årskurser har en färg som dom måste ha på sig. Juniors är blå så jag ska ha en blå tröja på mig.
Tisdag - Crazy Hairday innebär att man ska fixa håret väldigt galet, men jag orkar inte det så struntamma...
Onsdag  - Alla ska ha vans eller converse på fötterna.
Torsdg - Jag vet inte var det var, men jag har för mig att man skulle ha slips eller nåt..? kommer inte ihåg
Fredag  - Skolans färger!! Alla ska vara klädda i Lila och Guld. Jag ska förmodeligen låna lite av Emily för jag hinner nog inte köpa kläder tills dess.


Min nya favorit

Fredag eftermiddag kommer att bli veckans höjdpunkt och min nya favorit :) Jag kommer nämligen hem redan kl 14.30 och då är ingen annan hemma. Det är OTROLIGT skönt att få vara ensam i ca 1,5 timmar och ha lite lugn och ro. Jag är ju inte riktigt van vid att bo i en familj med 9 personer...

Idag tog vi foto till våra id-kort och Yearbook. Mitt foto blev fruktansvärt fult, men det är bara att stå ut. Jag ska ju ha det runt halsen varje dag hela året så jag får helt enkelt bara börja gilla det nu.

En rolig sak som hände!! - pinsamt var det, men roligt. Jag är ju en Student aid i min skola, vilken betyder att jag hjälper till på kontoret lite varje dag istället för att ha ett ytterligare ämne. Det är väldigt skönt. Idag när jag gick och delade ut lite papper så kom en grupp elever ikapp mig i korridoren. Plötsligt sparkar en kille mig på låret och jag tvärstannar och stirrar på honom. Det gjorde inte ont men jag blev lite chockad... Då såg han att jag inte var den personen som han trodde att jag var och han blev tomatröd i ansiktet. Killen bad om ursäkt i typ 5 minuter och det blev jättepinsamt :) hahaha

Värmerekord i Arizona är 120 farenheight. 104 farenheight är ca 40 grader celsius. Så de är varmt här nu!!

Almost Friday

Veckan har gått så himla fort!! Jag kan knappt tro att det är fredag redan imorgon! Fyra dagar i rad har jag haft golfträning direkt efter skolan. Det har varit jättekul men vaaaarmt. Alla är i alla fall snälla och trevliga. Den 30:e augusti har vi vår första tävling och jag tror att jag kommer få spela, hihih 

Imorgon ska jag ju till skolan som vanligt, på kvällen får vi besök av Lynn's (min värdmammas) dotter och hennes två utbytesstudenter. Det blir ännu mer folk hemma hos oss nu! Dessutom kommer en spansk tjej hit, hon bodde i min familj för 18 år sedan som utbytesstudent. Det är så häftigt att hon hälsar på igen nu!!

På lördag ska jag och Sofie till the Mall med min golfkompis Emily och två tjejer från min Aerobics class , Heidi och Marissa heter dom. Det blir nog kul. Vi ser förmodligen en bio också om vi hinner...

Här kommer två bilder, jag ska ta flera bilder senare, men jag är lite seg i början :) Det är i alla fall våra glassar som jag berättade om tidigare. Den andra bilden är på mig precis utanför mitt hus. Lägg märke till bakgrunden, haha. In the middle of nowhere ??







Swirl

Om ni åker hit så måste ni prova swirl. Jag och Sofie gick dit efter att vi hade ätit mexikansk mat på Filiberto's. Swirl är ett ställe med glass i olika smaker. Du tar hur mycket glass du vill och sen lägger du på vilken frukt du vill, topping, såser och typ godis och annat. Sen går man och betalar för vikten. MUMS.

Min dag var bra! Värmerekord i Arizona idag så det var lite varmt att stå på driving rangen, men men

God natt på er ;)

Bästa dagen hittills

Idag var faktiskt den bästa dagen sedan jag kom hit :) Dock så började den väldigt dåligt med att jag var genomsvettig efter min första lektion som är aerobics. Här i USA är det nämligen ingen som duschar efter träning. Inte ens basket eller fotbollskillarna duschar efter sina träningar... Jag har bara fem minuter på mig att ta mig från the gym till min nästa lektion så det är omöjligt att hinna duscha. Äckligt

Struntsamma, jag var trött, förskyld och lite deppig hela förmiddagen, men sen blir det alltid bättre kring lunch:) Hade en bra eftermiddag och sen tog jag skolbussen till golfbanan. Jag träffade alla killar och tjejer som skulle köra try-outs till laget. Alla var supertrevliga och coachen var verkligen bra.

Två timmar senare hade jag en plats i laget.!! jippie Det kommer vara träning 4ggr i veckan och den 30e augusti är vår första tävling. Jag ser fram emot imorgon, det var många roliga människor i mitt lag :)

Juste ja, John var snäll och körde oss till skolan i morse och då stannade vi på Dunki'n Donuts för att äta frukost. Jag åt en bagel med ägg och bacon, och Sofie tog en chokladdonut och en sockerdonut. hihi, jag känner mig otroligt nyttig nu men jag tror tyvärr att min bagel var väldigt fet..?

Pussokram, jag har en hög med läxor som väntar nu...


Glömde säga....

...att lilla jag ska vara med i golflaget på min high school!! Wiiie, det var kul att jagkunde få hålla på med en sport som jag trivs med. Enda problemet är att det är 4 träningar i veckan, 3 timmar varje gång och snart kommer det bli 2 matcher i veckan också. Jag vet inte om jag orkar träna så mycket och om jag har tid. Dessutom är det lite för varmt för att spela golf här just nu..  Men jag ser ändå fram emot det. Det ska bli jättekul!!! :D in första träning på måndag

Här bor jag !

Äntligen är det helg och jag kan få sova ut. Min skolbuss går kl 06.30 varje morgon, vilket betyder att jag går ifrån huset 06.15. Helt galet tidigt tycker jag! Jag kommer hem runt 14.30 på eftermiddagarna och då vill John (min värdpappa) ofta köra oss nånstans. Den här veckan har vi fixat telefon, läkarintyg, skolsaker och massa annat tråkigt... Vi stannar också alltid på McDonalds eller Taco Bell eller något annat fast food ställe för att köpa smoothie eller mat. Dylan och Shelby (mina små värdsyskon vill alltid stanna där och leka eller köpa mellanmål)

Idag åkte hela familjen till Payson som ligger två timmar härifrån. Det var regnigt och molnigt och ganska kallt. TACK säger jag bara!! Hela veckan har det varit upp emot 50 grader hos mig och jag är genomsvettig hela tiden. Det är inte så kul. Om 1,5 -2 månader lär det bli svalare här oss också.

Jag berättar mer om High School senare, nu finns det faktiskt inte så mycket att säga. Jag pratar med olika snälla människor hela tiden men det tar ett tag innan man får vänner här tror jag.Alla tycker däremot att man är jättehäftig och allt är såå coolt, vad man än berättar, hahah

Nu sitter jag i mitt rum som jag delar med Sofie. Här nedanför kommer en bild på vårt hus också! Det är fint och det ligger längs en väg som omges av gula/röda öppna fält. Vårt hus är det sista längs en lång väg. Inte precis vad jag är van vid men man åker ändå bil överallt så det gör inget. :D

Jag kommer uppdater mer nu när jag har internet. ÄNTLIGEN

Pussokram



Här bor jag!


i vårt fina rum :)

4 Augusti 2010

Skola idag som vanligt. Min tredje dag i High school var riktigt bra faktiskt. Jag pratade med massa roliga tjejer i min Aerobics-klass och fick lite dumma frågor : 1. Do you have pizza in Sweden? 2. Can you speak Swedish? 3. Do you have cell phones i Sweden? Hahaha, dom vet inte så mycket här i Usa men dom är så trevliga och snälla så det gör inget.

Jag måste plugga jättemycket här borta, ca 1,5 timmar om dagen. Jättesvårt med engelskaboken. Det är så långa texter och så svåra ord, men men, läraren är snäll. Matten går också lite halvbra nu i början för alla termer är ju på engelska. Hoppas det går bättre snart :)

Jag har inget internet än, men hoppas att jag fixar det snart. Nu kommer en bild på vårt fina gäng med norskar och svenskar på camp!!

Pussokram


Inget Internet!!

Förlåååt, jag uppdaterar så ite nu men jag har inget internet hemma. Det som finns är så långsamt så det är ingen idé. Jag lovar att skriva massa saker när jag får eget internet. Då får ni se massa bilder också. Jag är iaf framme i Arizona, min rumskompis Sofie är supersnäll :) Dessutom fick jag surprise party i lördags när jag fyllde år!! Massa goda saker åt vi då. Min första dag i skolan var idag. Det gick helt okej kan jag säga, här är mitt schema:

Aerobics
Yearbook
French
History
Lunch break
English
Maths

Jag skriver mer så fort jag får internet, ha det bäst :D

Pussokram

RSS 2.0