laskigaste ogonblicket i mitt liv

Igar gick jag, Sofie och Sara fran Spanien till ett majsfalt. Okej trakigt later det kanske men tro mig det var det laskigaste och roligaste jag nansin har gjort! Majsodlingarna var ca 3 meter hoga och det var kolsvart utomhus. Vi betalade 15 dollar for att fa en biljett och sen gick vi in utan att veta vad vi kunda forvanta oss... Sa, vi gick in i en labyrint. Dom hade klippt ut en labyrint mitt i majs faltet. Det var tatt som en skog, gangarna var langa och tranga sa vi tappade ju saklart bort oss. Det var dimma och vit rok var i labyrinten. Har och dar var det doda kroppar, lik, kyrkogardar och ackliga saker. Massa utkladda manniskor gomde sig i majsodlingarna och dom jagade oss. En man hoppade ut ifran vaggen med en motorsag och sprang efter mig... Dessutom var det vanliga manniskor som forsokte lura oss. Vi gick med 6 andra personer och kande oss jatte trygga, vips, var alla borta! Dom jobbade dar bara for att lurs oss. Nar vi antlligen hittade ut ur labyrinten, kollade vi pa klockan och vi hade varit fast darinne i 1,5 timme. GALET! Men halloween var det ju verkligen. Hahah, imorn ska vi kla ut oss och ga trick or treat. Kanner mig lite gammal for det, men men det blir nog kul :D:D

Har fortfarande ingen kamerasladd och ingen info om ny familj men det kommer val snart... Jag vantar fortfarande pa alla mina saker... Men tills dess far bloggen vara lite trakig utan bilder...

Happy Halloween


Om jag var i Arizona nu...

...sa skulle jag ha packat for state och akt med laget om nagra timmar. Skit. Jag blir bara sa ledsen for jag missar den viktigaste tavlingen nagonsin! Alla har varit sa snalla och dom har lovat att vinna for min skull nu!! Pa sondag far jag veta hur allt har gatt och kanske vinner dom :) jag skulle bli sa overost av lycka om dom faktiskt vinner finalen.

Queen Creek Bulldogs 2010, please just win

I miss you Girls!


Fixat en kostym ;)

Idag var vi pa bio. "Life as we know it" ar en sjukt rolig film!! Jag skrattade hogt flera ganger och den var gullig. Se den nar ni kan! Pa kvallen korde Sharon oss till en party butik sa vi kunde kopa kostymer for halloween. Hehe, sa nu har bade jag och sofie fixat lite roliga klader. Men jag tanker inte avsjoja an vad vi ska vara... Sharon och Jim heter dom som vi bor hos tillfalligt. Idag pratade jag ocksa med min nya IEC. Hon var jattetrevlig, Allt er bra, men man marker att det finns manga i Arizona som saknar oss och vi saknar dom... 


This is Oregon

Spenderade dagen med att aka den lokala bussen, gick rnt lite downtown i staden som heter Eugene och akte till en mall. Det regnade som vanligt...vi gicklite i grannomradet. mycket skog haromkring men jag gillar det. Sofie och jag vantar pa en permanent familj, sen ordnar det sig nog for oss...

Umgicks med Roxie som ar en utbytesstudent som bodde har for 5 ar sedan. Hon hittar fortfarande haromkring sa det ar perfect. Dessutom ar hom ifran Australien sa jag alskar hennes dialekt. Pratade med lite vanner i telefonen idag ocksa, kanns sa bra att prata med folk man kanner :):)

Nu blir det snart goooood middag hemma i huset. Gossip Girl ikvall pa tv. Pussar och Kramar hem.




Bild fran Oregon, vi bor 1 timme fran kusten




Har ar staten, lite mer norrut an Arizona




Downtown Eugene, har var jag idag



Massa trad och grona vaxter overallt.




Ett problem bara...

...det e ganska kallt i Oregon. Eftersom vi kom ifran Miami sa e var resvaska fylld med bikinis, och sandaler. sa det har ju blivit lite shopping eftersom jag inte ens hade ett par skor och langbyxor. Nu ska jag myyysa med en kopp te och tv. Desperate Housewifes borjar ju alldeles strax

I´m in Oregon

okay. massor har hant den senaste veckan. Jag hade en underbar kryssning iaf men sen hande det lite plotsliga saker. Jag ska visa er bilder sa fort jag far min kamerasladd och min dator.

P g a olika anledningar sa kunde jag och Sofie inte stanna i var familj. EF tog darfor med oss till Boston och nu har vi hamnat i Oregon. Vi kommer att bli tvungna att starta om har uppe. Ny familj och ny skola. Vi bor tillfalligt hos en lokal representant och vi har det super bra. Oregon ligger norr om Kalifornien. Det e mycket skog och vaxttlighet. Mycket regn. Allt verkar valdigt fint. Som sagt jag erattar mer nar jag vet mer och nar mina saker som e kvar i Arizona skickas hit.

Den senaste veckan har jag rest ganska mycket :

Phoenix, Arizona - Houston, Texas - Fort Lauderdale, Florida - Miami, Florida - Key West, Florida -
Nassau, Bahamas - Coco Cay, Bahamas - Miami, Florida - Boston, Massachussetts - San Francisco, Kalifornien - Eugene, Oregon.

En lang resa nu maste vi vila. Allt er bra iaf. Sofie och jag ar tillsammans och vi mar finemang. Oroa er inte hemma i Sverige. Jag har liksom sett hela USA nu. :D <3

Ikväll åker jag!

Ska snart iväg på min golfträning, har precis skypat med lite olika människor från hemma. Jag saknar er. Jag är nästan färdigpackad men nu måste jag bara få ner allt i resväskan. Sofie och jag ska försöka dela på en väska så vi får se hur det går :)

Om någon vill veta så åker jag hemifrån vid 2 inatt och sen går planet runt 5. Vi ska flyga från phoenix till Houston och sedan vidare till Florida. På måndag åker vi till Miami och ut på kryssning hela veckan. Jag ska ta MÅNGA bilder så ni får se hur det ser ut.

Annars har jag inget nytt att komma med, tyvärr...

Är hemma igen nästa fredag.

Førbereder mig

Nu sitter jag hær i min amerikanska sæng och lånar den danska datorn...Vad ska jag skriva?? Jag kan ju berætta att vi tog en 30 minuters promenad idag och køpte lite grejer till resan. Torsdag natt åker vi. jippie.

Trænade golf idag också, det gick inte så bra , men coach som har varit på hawaii hade en fin hawaii golfboll som present. Tackar.

Nu ska vi væg på middag. Det blir min favorit: Paradise (sallader och mackor)

Hare gott

Uppdatering kommer här

Somsagt, jag har höstlov. Idag har jag varit i en scrapbook affär som jag älskar, sedan åkte jag, Sofie, Signe och Rebecca hem till Dawn och hennes pool. Vi solade och badade en stund och pratade en stund i bubbelpoolen. Efteråt åt vi middag på ett salladställe som jag gillar. MUMS.

Häromdagen upptäckte vi att det finns två ställen som vi kan cykla till!! Vi bor alltså inte mitt ute i ingenstans... Åt ena hållet, ca 3 km finns mattaffär, matställen, pedikyrsalong, hyrfilmsbutik och bank. Åt andra hållet finns lite klädbutiker och andr matställen. Underbart, nu kan vi ta oss någonstans om vi verkligen behöver.

Grattis till mig, jag är nu medlem i Blockbuster. Det betyder att jag fick medlemskortet så att jag kan hyra film. Man måste vara 18 men eftersom vi känner killen som jobbar där lite halvt så gjorde han ett undantag. Nu känner jag mig som en äkta amerikan eftersom jag är medlem i filmklubben och allt.

Imorgon börjar mina golfträningar igen. Jippie I guess....

Och nu till dom glada nyheterna som jag lovade att avslöja...(trumvirvel)....Jag ska till Florida på fredag!!! That's right, Sofie och jag ska flyga till florida på fredag och på måndag åker vi ut på en kryssning i karibien. Det blir Bahamas, Key West och Coco Island. LYX, eller vad?? Anledningen till detta var att vår vandring i Grand Canyon blev inställd p g a dåligt väder, så världens bästa värdmamma undrade om vi ville följa med på kryssningen som är för EF personal. Det kommer bli sååå kul :D:D



I poolen idag



Här är jag



Emily cyklar på en hääärlig beach bike :D



Här är en bild inifrån Heidis bil när vi var tvungna att stanna för att det blev så tjockt regn och storm. Den här bilden är inte ens överdriven, plötsligt blev det helt svart och vi såg ingenting. Läskigt


Njuter av høstlov

Halva mitt høstlov har gått nu. Vi har hela två veckor :):) Jag lånar Sofies dator nu om ni kanske førstår. Ikvæll kommer jag ha tid att blogga och då ska ni få se bilder från lite storm och høst i Arizona. Haha, jag saknar røda løv och kyla nu faktiskt, men men. Just nu fixar jag mig før dagen. Vår væn Signe kom hit igårkvæll. EN TILL DANSK I VÅRT RUM. Hur ska jag klara mig med två danskar?? Hon besøker oss till på onsdag. Sen på fredag så hænder det grejer, jag ær så otroligt glad. Titta in lite senare så ska jag avsøja vad som kommer att hænda. Surprise Surprise 


GRATTIS MAMMA

Hos mig är det fortfarande den 6:e oktober, vilket betyder att det fortfarande är Mammas födelsedag. Grattis igen! Jag älskar dig!

Vi har haft lite storm hos oss dt senaste dygnet.I norra Arizona var det fyra tornados igår kväll och det ska tydligen komma in mer dåligt väder. Igår körde Heidi hem till Emily och vi var tvungna att stanna bilen och köra till sidan av vägen för det kom så mycket regn att man inte kunde se vägen. Regnet var så tjockt så vi såg inte mer är en halvmeter framför bilen...Läskigt. när vi kom fram dit vi skulle låg det träd i vägen så vi kunde inte ens parkera. Jag är glad att vi inte blev träffade av ett träd.

God Natt

Stort Paket idag !

När jag kom hem möttes jag av et STORT paket på min säng. Det var fyllt med knäckemackor, godis, tidningar, tvättmedel och underkläder från HM. Jag saknar hm's underkläder för som säljs inte här... Tusen tack mamma och pappa! Jag älskar er. Jag kan också meddela att jag faktiskt skickade något i posten idag till er. Det lär ta 5-10 dagar innan det kommer fram, men jag tror att ni blir glada.

Dagen spenderades i the mall. Vi har nämligen två veckors höstlov nu. Jag sov 12 timmar inatt och det behövdes verkligen. Just nu sitter jag i mittt rum efter en joggingrunda. Allt som väntar nu är ett avsnitt av Gossip Girl och sen är dagen slut.




Tjenis :D

Idag är det söndag, jag kom precis hem, klockan är 11 här borta. Sofie och jag sov över hos Heidi inatt och umgicks lite med hennes kompisar. Galet kul!! Tyvärr så blev det bara 3 timmars sömn så jag är ganska trött nu. Vaknade redan klockan 7, hjälpe till att städa lite och sen åkte vi hem för att sova. Resten av dagen ska jag spendera hemma, i min säng, kolla på desperate housewifes, maila och äta. Ojoj, jag kommer bli en tjockis.

Nu har vi ju höstlov så jag och min syster köpte faktiskt två tränings - DVD:er. Den ena är styrka//forma kroppen. Den andra är country, linedancing. Hahaha. Nu sa jag bränna bort lite jordnötssmör och donuts.


Skype med bästisfästis

Just nu sitter jag och skypar med Annika:D Åhhh, jag saknar henne och jag har inte pratat med henne på så länge så det känns superbra :D:D PUSS på dig Annika, jag saknar dig <3<3

RSS 2.0