Ånej...

..jag kom juat att tänka på att jag måste betala för mitt bagage när jag reser. Okej, 25 dollar är fine, men eftersom vi flyger hot och dit så kommer det gå år 25 gånger 4. alltså 100 dollar (750 kronor) bara till bagage. SKIT

Nu packar jag det sista...

LÄÄÄNGTAR

SOfie och jag flyger ut från North BEnd imorn vid 3 tiden. Vi byter plan i San francisco. Vi måste sitta där i fyra timmar och vänta. Sen kommer vi fram till phoenix Arizona vid 11 imorn kväll. Vår kompis hämtar upp oss och vi sover hos henne på natten. Nästa dag :HAwaii.  En vecka på hawaii och sen tillbaka till arizona. Då har jag ca ett dygn på mig att träffa alla amerikanska vänner innan vi måste åka hem igen till Oregon.... Efterom vi flyger hem på natten, är med vänner hela dagen och flyger hem igen så komer jag leva på kaffe och ipren första dagen i skolan. Önska mig lycka till.

NU MÅSTE JAG GÅ. VI HÖRS SEN. KOMMER INTE HA INTERNET PÅ HAWAII

Ute i sista minuten....STRESS

Ibland råkar jag vara lite ute i sista minuten. Just nu är det STRESSIGT. Jag har verkligen inte tid att blogga men jag tar mig tid till det nu.

Imorgon har jag två prov som jag inte har en tanke på att plugga till, för just nu är jag alltför upptagen med att fixa allt inför min hawaii resa. På fredag åker jag . Jippiiiieee!

Ni som känner mig vet att jag HATAR att packa. Jag hatar hatar hatar....det tar sån lång tid och man måste tänka på allt. hahaha , trots att min mamma inte här så ekar hennes röst i bakhuvudet :kom ihåg det här, packa ner det här, köp det här...bla bla.

Jag har liksom insett att man inte bara kan börja packa. Jag måste ju kolla så att jag har allt, typ schampo, tandkräm, solkräm. Så idag inhandlade jag det. Måste fixa med alla papper till skolan... Måste printa ut alla viktiga saker, t ex biljetterna och annat... DET TAR TID. 

Dessutom har jag hållt på att planera mitt nya schema. Så idag var det klart. Nästa semester får jag lite nya lärare och nya tider men klasserna är i stort sett dem samma. Två nya klasser: Foundation of Criminal Justice (juridik och crime) och Child Development. Jag ska hjälpa till att ta hand om alla småungar som har tonårsmammor som går i high school. Det blir i princip till att sitta barnvakt en timme varannan dag istället för att plugga. Skönt tycker jag.

Nu piper tvättmaskinen att den är klar. Så så måste jag vika allting och sen tvätta nästa maskin och sen planera vad jag ska packa med mig. Tvätta är ooootroligt tråkigt.

Men nu, tänker jag visa er lite roliga saker som jag håller på med när jag har ledig tid, alltså inte idag, men men.

Mina fina projekt är här :


Jag har gjort två tallrikar som ser ut som cupcakes. Jag ska göra några fler :)


Försöker göra en scrapbook, håller fortfarande på med halloween...
 

Jag samlar t-shirts från alla ställen jag åker till så att jag kan göra en filt med alla tryck :D


Min namnskylt som jag måste ha på mig i kyrkan , hahaha


Hilarious!!!

Okej, nu har jag tre dagar helg!! Underbart. Måndag är nämligen Martin Luther King Jr Day här borta i staterna. Ingen skola då :)

Idag är det söndag, jag var i kyrkan på morgonen och en rolig sak hände. Prästen meddelande att han har beställt namnskyltar till alla som tillhör kyrkan. Och inte vilka billiga skyltar som helst, utan skyltar som är gjorda med myrtlewood. (svindyrt träslag) Och jag fick en namnskylt så att jag ska känna mig extra välkommen till församlingen. TACk för det, hahahaha. Jag måste ha på mig namnskylten varje gång jag går till kyrkan.

NU måste jag göra lite läxor. Snart ska jag till Sofiiieeee. Vi ska äta och gå på bio. Har inte varit på bio på evigheter och jag har inte träffat sofie på en hel vecka så jag saknar henne nu. Vi ska se Black Swan tror jag.

HA det gott

The Governor's Office

Här är en bild från the capitol building i Salem. (Oregons huvudstad). I det här rummet tar guvenören emot besök och små möten. Lite kul att se.





Här kommer en finfin bild på sofie :):) hahahahah säg inte till henne att jag lade upp den här


Imorgon är det en vanlig onsdag. Det innebär att jag har zumba på morgonen, sen printmaking, sen painting och sen english. Så, en ganska chill dag.

Pratade med min fina vän Rebecca i Arizona idag. Och jag är TAGGAD inför hawaii. Mindre än två veckor tills vi åker. Berättar mer om det senare. Nu har jag alla flygtider och sånt.

Puss och Kram

Go Ducks!

Sooo, jag sitter i soffan, käkar lite middag och kollar på the football championships for college football. Och som ni förhoppningsvis vet så har ju University of Oregon det bästa fotbollslaget i hela USA och nu spelar dom final. Så jag har på mig mina oregon kläder och kollar på matchen med min familj. KUL. Men nu efter sådär 20 minuter så har jag tröttnat så jag kollar facebook istället. Haha

Idag gick skolan otroligt snabbt. Efter skolan gick jag, Abby och Krista hem till Krista och hämtade hennes bil och sen tog vi en kaffe downtown i lilla lilla Coos Bay. Det har inte regnat idag heller men det var noll gradigt...lite kalllt :)

Jag ska väl kolla klart på matchen och stötta Oregon Ducks nu!!  

Juste, vet ni vad en biljett till den här matchen kostar?? 3000 dollar, alltså runt 20 000 kronor. GALET. Matchen är förresten i Arizona, så det hade ju varit kul att vara där nu och kolla hur folk beter sig. Football är en BIG deal i USA..

Skola imorn igen

Jag har pluggat idag eftersom jag var borta i helgen. Imorn är det dags för skola, känns ju lagom kul.

Portland resan var stört kul. Jag köpte lite saker men verkligen inte mycket för jag vill spara pengar nu eftersom jag ska åka till hawaii snart. Vi gjorde ett besök på H&M och då var jag tvungen att handla lite saker. Men det är faktiskt konstigt hur hemma det känns att gå in på H&M. Så mycket Sverige :D

Desperate housewifes börjar snart, måste duscha och göra min lunch innan dess. Hej då på er.

Hallå där!

Hoppas ni alla mår bra. Jag mår iaf finemang. Igår efter skolan gick jag med Josephine från Sverige och tog en glass på dairy queen. Mumsigt. Idag var jag i skolan och fick massoooorrr med läxor. När jag kom hem lade jag dom på en hylla och sen struntade jag i dom. Imorgon, fredag ska jag nämligen inte vara i skolan utan jag och min värdmamma åker till Portland (igen). Jag älskar Portland. Jag älskar att vara i en stad.

Vi ska till nya HM som finns där, vi ska shoppa, vi ska till Salem (huvudstaden i Oregon) och jag ska få se hur det ser ut i the Capitol building. Spännande. Och vi ska göra lite mer saker tror jag.

Men nu ska jag sova. Natti Natti!!


lite ledsen, lite migrän, lite bättre :)

Jag fick ett paket i posten från Arizona. Jag väntade mig bara mina foton från golfsäsongen men jag fick världens finaste presenter som jag kan spara livet ut.

Först en ram med lagfoto och sedan en liten "tavla" med mitt namn, scoring average, min skolas namn, coach namn och sen fick jag en utmärkelse från skolan - "the most inspirational" - den mest inspirerande spelaren. Svindyrt att beställa en sån tavla.

Sen så fick jag en nyckelring med golf på och på baksidan är mitt lag och namn ingraverat.

Och såklart min skolas bokstäver. (man får dom om man spelar en sport i varsity laget) . Där ska jag sätta nålar, alltså min guldnål som visar att jag har spelat high school golf.

Sist men inte minst, jag fick en film från säsongen som varit. Tack

Jag kollade igenom alla saker igår och såklart blev jag jätte ledsen och började sakna Arizona och våra vänner där supermycket, så jag satt i mitt rum och grinade. Till slut försökte jag sova, vaknade med migrän mitt i natten. vaknade i morse och hade stenont i huvudet. Stannade hemma från skolan.

Nu mår jag bättre.



Fick den här fina saken!! Med skolans utmärkelse, tacktack



Började gråta när jag hittade den här igår kväll



Min golfnål som ska sättas fast på skolans bokstäver



QC - queen creek. Saknar



Emily och Anna :D:D Snart får jag se henne igen, can't wait



Här är jag

Här är jag och Sofie



Skål skål :)

Gott Nytt År

Iiiiiiiiiiiiiiiihhh!!! Jag kan inte fatta att det redan är 2011 i Sverige. Här borta är vi fortfarande kvar i 2010. Men snaaart så börjar mitt nya år också. Dags att skriva lite nyårslöften nu.

Jag sov superlänge imorse för jag var trött efter gårdagen. Sofie och jag shoppade, haha och tro mig, man blir trött av shopping. Jag fönstershoppade men jag hittade en sak som jag var tvungen att köpa: Ett par finfina solglasögon från Dolce & Gabbana som är så mycket billigare i USA än hemma i Sverige. Om någon undrar hur jag hade råd med detta så är det min julklapp till mig själv :D

Hoppas verkligen att ni alla hade ett fantasktiskt nyår! 

(Förresten mitt jullov är slut snart. Skolan börjar igen på måndag)

RSS 2.0