Bilder kommer här


Hela familjen




Jag och mina systrar. jag, liz, hannah, sarah


Jag och hannah


Jag, sofie och Jamilla


värsdyster Liz

Värdsyster Sarah


Värdsyster Hannah


Öppnar paket den 25:e på morgonen


Julgran men massor av paket :D

GOD JUL

Nu har vi precis öppnat alla paket, ätit världens godaste julfrukost med pannkakor och lussebullar. Ska njuuuta av dagen. Bästa amerikanska julaftonen någonsin (hehe, min första) men faktiskt en av dom bästa julaftonarna någonsin. Verkligen kul och annorlunda.

TUSEN TACK för alla paket! Fick finfina saker av mina förldrar och massa fina saker av min värdfamilj. Åh vad kul

Sent igår kväll var vi i kyrkan och sjöng massa christmas carols-. Mysigt. Dessutom så skulle min familj tända fem ljus i kyrkan och läsa lite grann. Så jag var ju också tvungen att gå fram och läsa en bibeltext inför hela församlingen. Det var ju kul.

JAG har massa bilder, kommer att ge er en bildbomb senare för jag orkar inte lägga in nya bilder från kameran hela tiden- LOVAR att fixa det senare.

God fortsättning

Kom hem från Portland

Jag och min mellersta värdsyster Hannah åkte fyra timmar upp till Portland för att hämta hem min äldsta värdsyster Liz. Jag träffade Hannah's pojkvän och gick till the Zoo med dom och kollade på julbelysningen. Senare på kvällen mötte vi Liz och hennes kompis och åt god middag i Portland. jag sov över hos Hannah's pojkväns familj och vi spenderade kvällen med några av hans killkompisar från college. Alla är hemma nu över jul... Iaf, det var kul. Nästa dag packade vi alla saker och åkte hem med Liz också. Jag var stört trött, men som tur var kunde jag sova i bilen.

Idag har jag chillat hemma, hjälpt till med det sista julpyntet. Nu väntar jag på Tora från Norge som ska hämta upp mig så ska vi träffa Dorothea(tyskland), Timo(nederländerna) och Rodrigo(Mexico) och umgås lite. Hah, det blir en kväll med the foreigners. KUL KUL

Vi hööörs , PUSS

Tjenis Fenis

Gårdagen spenderades med lite olika människor. Vi hade en julmiddag med mat från massa olika länder. Jag bakade lussebullar som jag tog med mig. Alla tyckte om dom :) Vi kollade på några bra filmer och jag var så trött så jag sov över hos min lokala kontaktperson. Vi hade lite julklappsbyte och jag fick min egen present, $10 giftcard på Dutch Bro's. Jag älskar deras Kaffe. Bättre än Starbucks, billigare än Starbucks, godare än Starbucks. Ehm...imorgon åker jag till Portland( Oregons storstad) med min andra syster Hannah som kom hem igår. Det blir superkul. Bilresan är ungefär 4 timmar. Vi ska bo hos min äldsta syster Liz och vi kommer tillbaka igen på tisdagen. Nu måste jag gå. Pusss till alla. Hoppas ni mår bra !


Åhhh, vad jag blir glad

Skype med tre underbara människor samtidigt :D:D Jag älskar er Anna, Ellen Och Annika. Nu har jag precis satt upp julbelysningen runt huset. Vi är lite sent ute men det är bättre sent än aldrig.

Jag får en massa julkort från folk nu också. TACK TACK för det. Jag är så nyfiken efter skolan när jag kommer hem och det ligger ett brev på min säng. hihi

igår tog jag och min vän Krista en massa bilder för vi måste lämna in dom till Yearbook. Här är några så att ni kan se hur jag ser ut nu för tiden.

OCH JAG FICK JULLOV IDAG: ÄNTLIGEN TVÅ VECKOR UTAN SKOLA: LYCKA LYCKA FÖR NU KAN JAG ÄNTLIGEN FÅ SOVA LITE MER.

Pussar och kramar.


Den här bilden åker in i Yearbooken


Krista :)


Den här bilden bjuder jag på, så här ser jag ut en millisekund innan jag börjar skratta.


Good Bye Alex!!! :( Miss you already

Noooooooooo, imorgon så åker min spanska vän Alex hem...Hon hamnade i lite trubbel och nu måste hon åka hem...Tråkigt. Marshfield kommer inte vara lika roligt utan henne.. :( Men jag hoppas allt ordnar sig för dig Alex

Min dag har varit bra, nu kollar jag på survivor (typ robinson) och alla deltagare träffar sina föräldrar/barn/syskon, så jag längtar tills jag får se mina päron efter all den här tiden-----

Snart är det jul!! Jag har gjort mitt fina gingerbread house, eller som det heter hemma : pepparkakshus.
Vi köpte det på ikea och jag dekorerade det, äkta Anna's pepparkakor och bakat i sverige.

Imorgon ska jag vara med Krista efter skolan och vi ska ta lite bilder som vi måste ge in till yearbook-människorna. hoppas jag får bra bilder.









Min värdmamma och syster fixar julgranen :)


Finally friday

Heeellllooo. What's Up?

Äntligen är det fredag. Jag kom hem från skolan oh jag chillar framför tv:n. Här är lite bilder till er. Jag är dåligt på att lägga upp bilder så jag ska försöka bli bättre.

Dom två första bilderna är från Shore Acres- en trädgård som är fylld med julbelysning. Hur fint som helst. Vi var där i veckan och då kände jag att julen verkligen var nära

Dom andra bilderna är ifrån thanksgiving. Vår turkey och pumpkin pie! YUM

Min vecka var bra, men jag har en idiot till mattelärare så jag har ganska mycket läxor.. Annars lugnt.

Ikväll ska jag eventuellt bara vara hemma eller träffa några kompisar, imorgon baka lussebullar och pepparkakshus. Söndag, vet inte riktigt än...

Ha det bra!!









Awesome Week-end

Måndag kväll...jag har inte bloggat på hela veckan, sorry... Nu kollar jag på Gossip Girl som vanligt!

Min helg var grym!! Jag spenderade lördagen hemma, lördag kväll åkte jag, Sofie och Jamilla och dansade. KUL. Jag sov över hos Sofie och på söndag morgon åkte vi till Eugene och shoppade!! Underbart, Victoria Secret, Hollister, Macy's med mera :D  

Idag fick jag ett paket från Sverige. Det innehöll massa julklappar till min värdfamilj och lite ingridienser så att jag kan baka lussebullar.

Idag spelade jag GOLF för första gången på 8 veckor. Det är väldigt annorlunda från banorna i Arizona, lite blötare och grönare. Men jag gillar det!

RSS 2.0