Happy Easter !!

Har precis malat agg, bakat kaka till imorn och ska sova nu. Jag var hos Jo igar natt. Vi hade en sleepover hemma hos henne sa det var jattekul. Imorgon ar det ju pask och da ska jag till kyrkan pa morgonen och ata frukost, sedan leta efter egg hemma pa tomten, haha och pa kvallen blir det finmiddag. Langtar lite faktiskt.

Igar pa min lunchrast gick jag ner till the post office och skickade ivag min trasiga dator. Nu kommer den forhoppningsvis att bli lagad :) Det tar ett par veckor innan den kommer tillbaka bara.

Varldens snallaste farmor skickade paskgodis till mig for ett tag sedan! Jag blev sa himla glad, TACK <3

Dags att sova nu, Natti

17e April 2011

MIN DATOR AR TRASIG

Jag har inte haft en dator pa ett tag for att den kraschade.  Men nu ska jag lamna in den pa reparation och jag lanar Hannah's dator sa lange. I alla fall det innebar att jag inte har massa bilder har som jag kan lagga upp. Sorry,

Min helg i Arizona var underbar!! Traffade kompisar som jag har saknat valdigt mycket. Men det var sorgligt att saga hejda eftersom jag vet att jag inte kommer se alla igen. Det var kul att vara tillbaka i Queen Creek, vi at pa mina favoritstallen och gick till dom shoppingplatserna som jag har saknat ocksa..haha. Det var kul att se skolan, golfklubben, kompisarna och Allt. Vem vet om jag nansin kommer tillbaka dit...?

Min resa hem var ganska jobbig. Jag satt pa en flygplats i Orange County i fyra timmar, och sen San Francisco i 2 timmar och det var dessutom jattestruligt i Phoenix med min biljett. Det tog hela dagen...sen var det skola direkt dagen efter, och tennis varje dag och matcher. Jag har knappt varit hemma kanns det som. I forrgar sov jag hos sofie :D Vi hade en kul kvall och igar letade vi balklanning till henne och at lite mexikansk mat. (inte i narheten sa god som i Arizona, men men)

Idag har jag haft min fixa dag - stadat, tvattat alla mina klader, fixat med min kraschade dator, pluggat, och skypat. Nu maste jag forbereda mig for imorgon. Vi har tva matcher den har veckan ocksa som jag verkligen ser fram emot eftrsom det verkar bli jag och Jo som spelar dubbel. Det blir superkul!! :D Men nu ska jag satta mig och kolla pa desperate housewives!!

PUSSOKRAM



Plugg och Pack

Jag pluggar matte nu. Mitt betyg har gått från ett F till ett C. Nu ska jag bara ta upp det till ett A innan terminen är slut. Och därför måste jag göra mina läxor från och med nu, hehe :P

Vi hade träning ute idag. Det har inte regnat här på ca 4 dagar, vilket är rekord. Skönt att kunna träna ute iallafall. Mina benhinnor är superömma nu så jag får sitta med is varje kväll. Inte så kul.

I alla fall, imorgon är min sista kväll innan jag åker till Arizona på torsdag. Jag ska försöka hinna packa och få allt i ordning tills dess. Jag kommer dessutom att missa 3 tennismatcher när jag är borta... :S

Min värdmamma fyller år imorgon så det ska bli kul att se vad hon säger när hon får mina presenter. Jag tror hon kommer bli väldigt glad. Vi firade ju henne igår, men vi ska inte ge henne några paket förrän imorn.

Somsagt, jag åker på torsdag, kommer hem igen på måndag DET SKA BLI GALET KUL ATT TRÄFFA NÅGRA UNDERBARA AMERIKANSKA VÄNNER DÄR NERE I VÄRMEN. CA 35 GRADER VARMT I ARIZONA NU. HÄR HAR VI BARA TYP 15-17 GRADER...

Måste kila nu, har massa att fixa med. Ha det så bra heemmaa. Uppdateringen här på bloggen kommer vara dålig under helgen som ni kanske förstår-- sorry

Ny vecka!!

Redan söndagkväll! Ny vecka imorn och jag har masssooooorr att göra. Prio nummer ett är att gå och sova nu, men jag ska bara fixa lite småsaker först, hehe. På torsdag åker jag till Arizona så jag ska ju packa och förbereda massa saker tills dess.

Min helg har varit superbra! I fredags var jag helt slut efter tennisträning så jag gick bara hem och chillade. På lördagen hade jag en hemmamatch som jag vann!! GLAD. Sedan träffade jag nåra kompisar för lunch och inhandlade schampo, hudkräm, tankräm och annat jättetråkigt (och dyrt).

Idag träffade jag sisi Sofie!! Vi bara pratade hela dagen och gick runt i vår lilla stad som är så otroligt intressant. Haha, man märker hur folk stirrar och undrar vad vi håller på med : "vaaa? är dom inte kloka, är dom ute och går, alltså använder dom sina ben för att ta sig runt?? Vad har hänt med deras bil??" Lata amerikanare... Vädret har varit hur bra som helst, riktigt varmt och soligt faktiskt.

Imorgon ska vi fira min värdmamma och det blir ett litet överraskningsparty så jag måste slå in lite paket nu. NATTI

RSS 2.0