Härligt!

Ännu en lyckad golfrunda, 4 över par, jag är glad.

Just nu sitter jag i sängen och gör ingenting, jag ska sova snart. Jag tror faktiskt att det börjar bli lite kallare här nu...det är mörkare på morgonarna och lite svalare men, vi hade ändå ca 43 grader här idag  så det är inte precis kallt än.

Adam och Emelie, jag hörde att ni läser min blogg!! KUL jag hoppas ni mår superbra och förhoppningsvis trivs ni i skolan/dagis. Jag saknar er! Lovar att skicka ett vykort till er snart. Förresten, hälsa mamma och pappa att dom måste skicka sin mail-adress till mig för jag har tappat bort den så jag kan inte maila er. KRAM

Homecoming

Nu ska jag berätta om homecoming :

På fredagen var det homcoming game, alltså en hemmamatch. Vi kollade på matchen och Queen Creek vann överlägset så det var ju bra. Matcherna är alltid så roliga för man träffar alla där och man kan gå runt och prata, umgås, äta och titta på matchen samtidigt. Efteråt var vi några som åkte till McDonalds och sedan hem till Marissa för att bara vara en stund.

På lördagen var det självaste dansen. Jag och Sofie fixade oss hela eftermiddagen för att möta upp några av våra kompisar och äta italiensk middag innan. Dansen var så kul som en skoldans kan bli... lite överskattad. Med tanke på hur många elever som går i min skola så borde det ha varit fler på dansen tycker jag. Vi hade iaf roligt och det var dekorerat enligt temat : Friday night Lights. Vi var utomhus så det blev väldigt varmt, vi gick in och svalkade oss i air condition hela tiden. Haha, aja, nu har jag upplevt en American Homecoming, inte lika häftigt som i filmerna, men definitivt lika dramatiskt. Tjejer som bråkade och blev utslängda och grät och bla bla.... 

Det här är min sista vecka i skolan innan fall break. TVÅ veckors lov, jag längtar. Då ska jag änligen träna lite för jag hinner inte under skolveckorna!


Här går spelarna in på planen genom vår bulldog tunnel


Football


Så här ser amerikanska tjejer ut



Hemma hos Ingjerd innan homecoming dance


JAAAAAAA!!!

Igår hade vi en goftävling och jag spelade en underbar runda (fyra över par) och jag vann hela tävlingen :D Jag ska berätta mer om min helg också!! Förresten jag hoppas att jag berättade att vi har kvalat in till State Finale i golf och att vi faktiskt var det första laget som fick alla poäng vi behövde. Den 29 oktober går den tävlingen av stapeln.

Football tonight

Ikäll blir det fotboll. Det är den första hemma matchen, alltså homecoming game! Jag läängtar. Nu ska jag och Lynn shoppa lite snabbt och sedan släpper hon av oss hos Emily så att vi kan gå på matchen. Imorgon blir det homecoming dance. Jippie.


Här kommer bilder

Äntligen lite bilder från LA. Jag kunde inte välja vilka jag skulle lägga upp för jag har otroligt många.  I alla fall, vi kom till LA på en torsdag och vi spenderade kvällen i ett köpcetrum. Då mötte jag min vän Fredrik som jag träffade på camp i Boston. Han bor liksom i LA, fatta!! Fredagen spenderades i Hollywood. Jag fick se alla stjärnor och den berömda Hollywood-skylten. Vädret var lite halvbra så vi gick inte närmare skylten än vad ni ser på bilden. Vi besökte Madame Taussaud's också. Vaxdockor är ju alltid kul när man inte ser dom riktiga kändisarna...
På eftermiddagen fick jag se Universal Studios. Det var verkligen häftigt. Vi åkte den guidade turen så att vi fick se massa specialeffekter och kulisser. Dom har byggt upp sitt egna Rom, London, Westernstäder, medeltida städer mm...enormt stort. Vi kunde också se en del av Wisteria Lane men hela gatan var avstängd för inspelning!! (desperate housewifes.) Vi shoppade massor utanför Universal, på Citywalk...jag köpte en fin klänning men inte så mycket mer. Självklart tog vi en tur till Santa Monica. Shopping, god mat och bara gå runt på piren. Love it!! Stranden var ganska lockande men det var sååå kallt. Såg ingen som badade. Den sista dagen hade vi kul på Knottsberry farm. Massvis av bergochdalbanor, lite mer extrema än Gröna Lund. Superkul, har nog aldrig skrikit så mycket i hela mitt liv!!

Nu ska jag åka till Subway för middag och hämta upp min syster efter hennes badmintonmatch. Min golfmatch var inställd idag så jag fick lite hemma tid.

Hare bra, jag uppdaterar snart igen. Förresten, i helgen har vi homecoming dance och fotboll. KUL KUL


Santa Monica beach



Universal Studios - citywalk


Hollywood


Alla vi tjejer runt Michael Jackson's stjärna (Janina, jag, Signe, Becca, Sofie)


Den berömda skylten, synd med vädret men ändå...


Rundturen bland filmkulisserna på Universal Studios.


Shopping. (Signe, Sofie, Becca, Janina)


I like this one. Höll på att börja grina innan för jag var så rädd


Iris, Ingjerd, Emilie, Sofie


PUSS OCH KRAM



Hej

Jag hade det helt underbart i Los Angeles. Vi gjorde massvis med roliga saker och jag ska berätta och visa allt. Självklart tog jag massa foton som kommer upp på bloggen snart.

Förlåt för att jag inte har uppdaterat, men när jag kom hem i söndags så var det två ytterligare studenter i mitt hus, Dom ska bo hos oss tills dom får en ny familj, vilket innebär att vi är väldigt många i huset just nu....Dessutom hamnade jag efter i alla mina klasser för att jag missade två dagar!! Jag har väldigt mycket plugg just nu.

En rolig nyhet : golftävlingen i måndags gav oss den sista kvalificerande rundan för att komma till State Finale. Jaaa, vad glad jag är. Om drygt en månad åker jag med laget ner till Tucson och spelar golf. Jag längtar redan.

Nu njuter jag av mexikanasoppa som mamma och pappa skickade till mig. Klockan är kvart i åtta och tro det eller ej , men jag ska ägga mig nu. Jag känner mig lite dålig och jag har varit så trött efter LA att jag somnat i skolan så jag måste få lite energi. BLOGGEN KOMMER ATT UPPDATERAS DENN VECKA MED BILDER.

På lördag har vi homecoming dance förresten

Los Angeles Here I Come

Om ca 8 timmar sticker jag och Sofie med 40 andra utbytesstudenter till LA. Jag är så glad och jag  längtar verkligen!! Blogg och bilder får ni när jag kommer hem. Förhoppningsvis söndag eller måndag. Ha det så bra där ni är.

Kramar till Alla

(hade en golftävling idag, mitt lag vann och Karrah i hade den lägsta scoren. Nästa vecka spelar vi igen, om vi vinner så är vi garanterade en plats i state finale.)

Sedona, BLT and Gossip Girl

Sofie och jag åkte med vår familj till Sedona igår. Vi tog med oss svenska Rebecca också. Kl 07.00 satt vi i bilen och åkte ca 3 timmar till världens finaste ställe. Sedona består av väldigt röda berg och väldigt röd sand. Staden är en gammal western/cowboy stad. Jag vill bo i Sedona. Haha, mycket turister också så jag och Sofie kände oss inte så utstickande. Vi åkte till en underbar utsiktsplats, strosade runt lite i downtown Sedona och sedan besökte vi slide rock. Det är ett naturområde med en liten flod som man kan åka i. Allt det här låter väldigt konstigt, men klipporna i floden är så runda och "mjuka" så man kan glida med i strömmen utan att göra sig illa. Jag blev kär i Sedona i alla fall och jag kommer att åka tillbaka. Vi träffade vår danska kompis Signe också. Dagen var verkligen uppskattad men jag var trött när jag kom hem.

Glömde säga att jag nu har ätit en BLT, alltså en smörgås med Bacon, Lettuce and Tomato. Gott var det.

Idag hade jag en viktig golftävling. Mitt lag spelade väldig bra, men våra motståndare var bättre. En rolig sak var att det faktiskt var en svensk utbytesstudent i det andra laget också.

Nu njuter jag av säsongspremiären av GOSSIP GIRL












9 years ago...

Idag är det exakt 9 år sedan terrorattacken mot World Trade Center. Igår hade vi en minnesstund i skolan.

Cowboys och hästar,wiii :D:D

Igår efter skolan hade jag min egna fredag när jag var ensam hemma och höll på med lite allt möjligt. Jag tog det bara lugnt och läste lite i min blondinbellabok.

Emily och Cole kom och hämtade mig vid 7 ochvi åt middag på Rudy's. Det är en otroligt gammal restaurang här i Queen Creek som lagar mexikansk mat. Jag åt lite tacos och enchiladas och tortillas. Gott.

Senare på kvällen åkte vi till Horseshoe Park som är ett stort center för ridtävlingar. Då menar jag western tävlingar och inte sressyr eller hoppning. Min kompis Heidi har fyra hästar och hon tävlar i rodeo. Sååå häftigt. Jag har aldrig sett så många cowboys och westernhästar på ett och samma ställe. Vi kollade på när Heidi red runt tunnor(rodeo) och sedan när när två cowboys skulle fånga in en kalv och fösa in den i en bur. Jag kommer definitivt att gå tillbaka till det ridcentret. Förhoppningsvis kan jag rida lite när golfsäsongen är slut.

Efter tävlingen åkte vi hem till Marissa och snackade lite. Tre av deras andra kompisar kom dit också. Cole och Emily körde hem mig sen så att jag var hemma i god til innan min curfew. När jag kom in i mitt rum så sov Sofie redan. Hon hade inte ens släckt lampan, haha. Sofie hade varit på en middag med sitt badminton-lag.

Jag somnade direkt, eftersom det hade varit en lång dag.




Horseshoe Park



Min kamera var inte så bra men kolla western hästarna



Cowgirl Heidi och hennes häst. Dom har inte ens hjälmar när dom rider här





Det här ska föreställa en häst som rundar en tunna men min kamera hann inte riktigt med.

Torsdag - veckans värsta dag

Torsdagar är numera veckans värsta dag. Jag är så trött på torsdagarna för att jag alltid sitter uppe för länge på onsdagarna och håller på uppsatser och glosläxor... Jag har iaf lyckats ta mig igenom dagen och nu är jag hemma.

Lite snabb uppdatering kommer här: Vi vann en golftävling igår. Det var hemmamatch på vår klubb, Las Colinas och vi vann med hästlängder !! Dessutom vann jag den individuella tävlingen, vilket betyder två segrar i rad nu!! GRATTIS. Vad mer har hänt? Joo, jag möttes av ett stort grönt paket när jag kom hem från träningen idag. Mina föräldrar är nog världens bästa! Jag sitter just nu och smaskar på lite svenskt godis och bläddrar igenom Blondinbellas nya bok som jag fick i posten. TACK mamma och pappa !! 

Helgens planer: Imorgon är det änligen fredag! Jag ska träffa Emily efter skolan och bara umgås en stund. Det blir ingen fotbollsmatch imorgon för det är en bortamatch som kommer vara låångt borta. På lördag är det lite oklart vad vi ska göra. Eventuellt så går vi och kollar på ett dragster-race. Söndagen ska vi åka upp i bergen med familjen med Rebecca från Sverige och Signe från Danmark. Där ska vi till ett ställe där man kan åka på klippor ner i en sjö? haha, jag fattar inte riktigt...Det är i alla fall ett stort natur område med röda berg och röd sand. Jag lääängtar.

Glömde berätta att jag sticker till Los Angeles om en vecka. Vi blir borta tors-sön!! Underbart !

Puss och kram på alla där hemma, tänker på er varje dag

This is me :) like it or not?

Jag bestämde mig för en ny hårfärg, vad tycks? Nu känner jag mig lite mer somrig, haha. Bilden är tagen precis utanför vårt hus idag. Kvällen spenderade jag med trevliga människor på poolparty. Berättar mer senare, nu måste jag sova. Gonatt




Fresh Frukt

Idag är det lördag, som vanligt skiner solen och det är vaaaarmt. Jag vaknade vid 9-tiden och tog en dusch. När jag kom ut i köket och öppnade kylskåpet såg jag frukt! hihi, kylen var fylld av jordgubbar, vindruvor, melon, nektariner, plommon, aprikoser och bananer. Mums. En härlig överraskning, tack så mycket :D

Igår var det årets första fotbollsmatch. Quenn Creek mot Higley High. Självklart var vi på plats för att stötta vårt varisty-team. Jag förstår inte så mycket av amerikansk fotboll men huvudsaken var att vi vann med 21-10. Båda läktarna var fullproppade med folk och det kändes lite som att vi var på en karnival eller nåt liknande. Snacks och dricka såldes överallt. Marching band, cheerleaders och pom-girls dansade och spelade konstant i två timmar. Kolla på en high-school film så förstår ni hur det var. Vi åt sen middag och umgicks lite med Emily, Heidi och Cole. Efteråt vick vi skjuts hem av en killkompis till Emily så det var snällt.

JAG GLÖMDE MIN KAMERA IGÅR SÅ JAG HAR BARA EN BILD PÅ OSS TJEJER INNAN MATCHEN, DEN ANDRA BILDEN ÄR IFRÅN I TORSDAGS NÄR JAG TOG MIG ETT LÅÅNGT DOPP I INGJERDS POOL.






September redan!!

Jag är segast på att uppdaterna men om jag berättar lite om den här veckan så kommer ni fatta hur stressigt det har varit!

I måndags hade vi vår första match i Cave Creek. Det är ett av de mest exklusiva områdena i Arizona, så ni kan ju tänka er hur fin golfbanan var. Att spela 18 hål kostar runt 120 dollar. Hihi, och vi fick spela där helt gratis eftersom vi mötte deras lag Cactus Shadows. Vi förlorade matchen tyvärr. Men en av våra spelare var sjuk, en annan var skadad. Dessutom var banan ganska utmanande. Tänk er höga berg och öken i alla riktningar. Kaktusar istället för skog, och när du tittar ner från bergen ser du en valley fylld med gigantiska lyxhus. Det var en upplevelse. Efter matchen körde vi i vår golfbuss till In and Out, ett snabbmatställe som är lite mer hälsosamt, haha. Jag var hemma vid 21-tiden och gick och lade mig direkt.

Tisdag: öh, jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde, var i skolan, tränade golf, åt middag på Filoberto's eftersom det var tisdag. Pluggade lite när jag kome hem. Helt plötsligt var klockan redan 21.30 så jag somnade.

Onsdag: vi hade vår andra golfmatch i Tempe. Banan var inte lika fin som Rancho Minana men den dög. Vi vann lagtävlingen och JAG vann den individuella tävlingen. Jippie!! Grattis Anabanana

Torsdag: Ingen golfträning! Tack coach. Jag spenderade hela eftermiddagen hemma hos norska Ingjerd och badade i hennes pool och åt god middag. Mys

Pussokram


Jag svingar på första tee. Ganska nervös...



Golfteam, fr vänster : Emily, jag, Karrah, Shay



Titta på den här underbara golfbanan - Rancho Minana.



Här är tjejerna innan vår match. Kolla våra snygga bagar och kläder



Älskade Coach - jag vet inte vad han håller på med här

RSS 2.0