Hejdå mamma pappa !!

Jag har knappt bloggat för jag har varit med mina föräldrar hela veckan. Nu har jag en helg som är fylld med plugg framför mig.

I alla fall : Min vecka var superbra! Jag tog två dagar ledigt från skolan och var bara med mamma och pappa. Sen så var vi ju i Portland förra helgen och SHOPPADE. hihi :)

Ikväll var sista kvällen innan dom ska ta sig tillbka till Sverige imorn bitti. Vi gick ut och åt på en sjömatsbuffé. Supergott! Sen så tog mina föräldrar med sig MASSOR av mina saker så att jag ska kunna försöka få med mig resten när jag åker hem om fyra månader.

Känns såklart lite tråkigt och sorgligt att dom åker hem nu, men det var så himla kul att se dom. Nu är det bara fyra månader kvar tills jag flyttar hem igen. Det känns så konstigt att lämna USA nu, jag kommer sakna det så otroligt mycket.... :(


Sofie och jag


Pappa och jag

Mamma och jag

Fint väder hemma i Oregon, Äntligen


Flygplatsen snart..

Ikväll om ca 4 timmar åker jag till flygplatsen. Återigen blir det det där otroligt lilla planet med 9 fönster som skakar så mycket så att man inte ens kan höra sin egen musik. Men det är en superkort flight upp till Portland. När jag kommer dit ska jag träffa mamma och pappa. Nu är det dock så att deras flight strular så dom är typ 9 timmar försenade och jag kommer behöva sitta på flygplatsen och vänta på dom litegrann efter att jag har landat. Men hur som helst, jag kommer få se dom alldeles alldeles snart och jag är så GLAAAD !! Tyvärr missar jag en match och en skoldans-grej ikväll...men jag valde mina päron framför det, hehe :D

På måndag kväll kommer jag hem (asså inte till sverige men till coos bay) och då får mina föräldrar möta min värdfamilj...Lite nervöst faktiskt.

Heej då!! måste packa nu

Mamma o Pappa !!

Så, min mamma ringde mig i förrgår och undrade helt plötsligt om jag ville ha besök i helgen?? Detta innebär att min´MAMMA och PAPPA ommer till Coos Bay för att träffa mig i hegen!!!!

Jag är super dunder jätte otroligt härligt enormt fantastiskt GLAD. !!!! Om lite mer är 48 timmar så får jag se dom igen!!

Jag ska flyga upp till Portland på fredag kväll efter skolan och när jag går av planet så kommer mina föräldrar att vara där och möta mig!!! Vi ska stanna i Portland över helgen och sen åka ner till Coos Bay i början av veckan. Då måste jag gå i skolan och så men jag kan fortfarande träffa dom på eftermiddagarna :)

Nu har jag plugg att göra, kom precis hem från tennis träningen. Det var riktigt kul, jag blev till och med uppflyttad till en svårare grupp så det kändes bra!! Men träningsvärk i armen nu...

Lördag

Det är lördag kväll och jag är sjuk...

Igår var jag ledig från skolan p g a en studiedag. Jag skypade i över 5 timmar med massa vänner...verkligen inte det bästa för mitt halsont, men men, det var det värt :)

På eftermiddagen var jag med Krista och Alejandra och vi åt middag tillsammans. Senare på kvällen kom Kristas pojkvän och hämtade upp oss så vi kunde åka till Basketmatchen. MHS vann så det var bra!! Jag följde med hem till Krista efteråt och chillade. Vid 23-tiden kom Abby dit också! Hon har varit i Thailand i två veckor så det var verkligen kul att se henne igen!! Kristas pojkvän körde hem mig fter att jag somnade hemma hos Krista. Jag var så trött och sjuk...

Idag har jag SOVIT. Sen gick hela dagen åt till att måla. Jag ska nämligen vara med i en konst tävling och jag hade inte fixat mitt bidrag än. Ni får se senare vad det är jag har målat...vill hålla det lite hemligt än så länge.

Imorgon ska jag träffa Sofie!! Jaghar inte sett den tjejen på en hel vecka nu, panik!!


Gaaaahh!!! Hatar halsont

Okej nu har det varit två dagar med halsont!!! Och idag kunde jag knappt prata. Jag dricker THÈ hela tiden och gurglarsaltvatten och äter esberitox. Jag mår prima, men min hals brinner!!! Hoppas det blir bättre imorgon.

Imorgon är jag ledig från skolan, jag ska sova lite, skypa och plugga och sen hänga med Krista och Alejandra.

Nu kollar jag på lite inspelade avsnitt av Gossip Girl som jag har missat... Måste fixa mig en till kopp Thé också...

Ha det bra hemma. (fick mitt avresedatum också, känns som att tiden går alldeles föööör fort. Snart måste jag åka hem, känns konstigt att lämna allt.. men jag har några månader kvar. Måste passa på att njuta.)

Hawaii :) Underbart

Jag har inte bloggat på ett tag för jag har varit upptagen hela veckan men nu kommer lite info om hawaii. Önskar att jag kunde visa er alla bilder men det går ju inte. Jag har ca 500 så det skulle bli ett långt inlägg i bloggen .

Veckan var underbar!! Vi låg på stranden varje dag, shoppade, snorklade, åkte båt, badade såklart, besökte Pearl Harbor, åkte till the Polynesian Cultural center, åt på Hard Rock café, Waikiki beach, mm...

Efter resan stannade jag kvar en dag i AZ och träffade lite amerikanska vänner. Jag och Sofie bodde hos vår norska vän Ingjerd, TUSEN TACK för det <3 Kändes kul att vara tillbaka i Queen Creek men det var jobbigt också eftersom det finns så många där som jag saknar...

Nu är jag tillbaka i Oregon, mitt nya schema har börjat i skolan. Idag var min första tennisträning och jag har massa Plugg. Så vardagen är i full gång. Inte så mycket tid för bloggen...

Men här kommer lite bilder. PUSS OCH KRAM



Alla utbytesstudenter



jag och sofie


här är jag



från vänster : jag, daniel, rebecca, ingjerd, götz


jag och ingjerd


På toppen av ett berg,

fin utsikt

Ingjerd och götz


Vi simmar från båten i Waikiki

Solnedgång i Waikiki

FINT

Janina och rebecca

Pearl Harbor

The cultural center, dans show



The girls on the beach. Vår sista dag i paradiset

Jag och rebecca

Daniel och Götz

American friends, McKayla, Karrah och Shay :)



Åt lunch med lite gamla vänner i Arizona :)

RSS 2.0