En helt vanlig måndagskväll

Jag kollar på Gossip Girl och det här avsnittet är väääldigt spännande. Tänkte bara berätta lite kul om vad jag gjorde efter skolan idag. När chris kom hem vid fem-tiden så åt vi lite resten och sen åkte vi och dansade i två timmar. Den här gången var det country line-dancing!! Det är så himla kul! Haha, jag dancar linedance på måndagarna och contradance var fjärde lördag och zumba tre dagar i veckan i skolan. Mycket dans på senaste tiden :D I like it


More Blondie now

Jag kom precis hem från en middag på Bennetti's med kära Sofie. Innan dess var jag och fixade mitt hår. Lite klippning och sen fräschade upp slingorna lite. Det innebär att jag är lite mer blond nu. Hehe, det tar nog ett par dagar innan jag vänjer mig men jag gillar det. Hoppas ni har det bra hemma. Kram


Happy Thanksgiving

Idag firar vi Thanksgiving. Vi har bakat och fixat hela dagen, samtidigt som vi har kollat på live sändningen av Macy's Thanksgiving parade in New York City.

Om en timme ska vi äta och det blir massa goda saker t ex stuffed turkey, jello with berries, pumpkin pie, sweet potatoes with marsmallows, mashed potatoes, devil eggs, redish sallad, peas sallad !

Hehe, nu blir ni allt lite avundsjuka där hemma va?

I alla fall, den här helgen handlar om att vara tacksam och det är jag verkligen. Jag är så glad över att jag är här och över att allt har ordnat upp sig efter lite jobbiga saker på senaste tiden. Dessutom är jag otroligt tacksam över att jag har hamnat i den här familjen. Jag trivs så bra och jag har världens bästa värdfamilj.

Ikväll firar vi med två av mina tre äldre systrar : Sarah och Hannah. Dessutom kommer Sarahs vän hit och firar med oss. Min värdmamma också såklart. NU ska vi snart äta! MUMS


SNÖ

Tro det eller ej men det snöar i Coos Bay, hehe (det rimmar).

Normalt så får inte Coos Bay snö men nån gång ibland...Och det finns en väldigt bra sak med snö här uppe. Folk blir galna!! Alla vill titta på snön och gå ut och lärarna har förståelse för det så lektionerna är ganska slappa...Sen så finns det en till väldigt bra grej med snö - Det är farligt att köra skolbuss i snöväder så skolan måste stänga imorn och vi är lediga!!!! OTROLIGT. Det är ca 1 cm snö här och allt har redan smält bort... men jag antar att det är lite farligt att köra så lika bra att alla stannar inne imorgon.

En till sak är att vi har haft meddelanden i högtalarna på skolan hela dagen : "kör försiktigt" "gå inte ut om ni inte måste" "akta er, snöbollar kan skada er" " det kan vara is under snön" "använd inte shorts och t-shirt"
 hahahahahahahahahah- jag fick mig ett gott skratt :D

Nu har jag ätit middag och jag ska iväg ikväll och se den nya harry potter filmen med lite folk från min skola så det kan nog bli kul!


Contra dancing

Hahahahaha, Igår gjorde jag det konstigaste någonsin. Jag åkte med min värdmamma och min kompis från Hong Kong till ett dansställe här i närheten. Det var typ folkdans-liknande dans och det var knaske 50 pers där. Jag hade ingen större lust att gå men jag var positiv och ville prova...Så, jag dansade med typ 20 olika människor mellan 16-70 år. SERIÖST!!?? haha, helt random. Jag garvade konstant hela tiden så jag måste erkänna att det var kul. Det var alla sorters människor, gamla och unga. Lite folk från någon anstalt med unga kriminella och massa bönder och massa människor som var professionella dansare.. Somsagt, väldigt random.

Idag åt jag lunch med Sofie, sedan tog vi en kaffe och promenerade hem till mig. Dags för lite läxor nu och sen skola imorgon.

Förresten, jag glömde berätta vilka ämnen jag har just nu

Chemistry
Algebra 2
Aerobics/Zumba dance
US History
Painting and Drawing
English 12
Printmaking
Body shaping/Weights

Ett ganska chill schema. Efter jul kommer jag ha CAD också, typ design på datorn. Det är i alla fall väldigt kul, jag hade några lektioner förut.

Nu ska jag gå! Ha det bra :) Nästa helg är Thanksgiving helg här borta så då blir det fest, hihi :D

HÄR ÄR NÅGRA BILDER FRÅN VÅR WEEKEND I FLORIDA INNAN KRYSSNINGEN


Utsikt från vårt hotell


Sofie efter vår utekväll :)


Här är jag


Fort Lauderdale Beach


Jag älskar det här stället, jag ska tillbaka inom kort


Vår dag på stranden var bra, vattnet var varmt och skönt


Räkor är det bästa jag vet, här fick jag dom med alla olika smaker. Bubba Gump Shrimp Co.



Vi åt middag på en yacht med all EF personal. Lite kul


Åkter airboat i Everglades naturpark. Den här aligatorn var ca 3 meter ifrån mig .

Bilder


Här kommer bilder!! Lite blandad kompott men i alla fall lite Oregon bilder. Jag ska visa er kryssningen och florida semestern också men eftersom jag befinner mig i Oregon så kanske det är kul att se lite bilder härifrån


Boston skyline, När vi flyttade så skickades vi hit först. Jag blev kär i boston när vi var på camp och jag älskar fortfarande den här staden!! Ska definitivt tillbaka en tredje gång.




Hehe, här tog jag ett fint foto på Sofie när hon vaknade på vårt fina hotell i Boston. Det var väldigt fin utsikt även om man inte kan se det så bra här.




Nu är vi i Oregon, Jag är ute i skogen med min IEC John och några andra utbytesstudenter. Här skjuter jag en 300 Magnum rakt på target som är 100 meter bort. STOLT


Vackra Oregon, helt annorlunda från Arizona



Vi väntar på bussen! Jaaa, det finns bussar här, jag blev helt överlycklig


Röda höstlöv som jag inte trodde att jag skulle få se i år, här är dom :)



Vi köpte pumpor och gjorde i ordning för halloween. Här bodde vi I Eugene med Sara från Spanien och Roxie från Australien.




Här är vi med våra pumpor!!


På kvällen klädde jag ut mig till en eskimo girl. Vi gick och knackade på husen och fick hur mycket godis som helst :)



Här är sofie med sara och roxie


Livstecken

Heeeeeej

Jaa, jag fick ett mail av mian föräldrar och dom undrar om jag lever. JAAA, jag lever men jag har varit så dålig på att uppdatera och svara på mail för jag är verkligen verkligen upptagen den här veckan. Tänk er själva att hoppa in i 8 nya klasser där alla har mitt terminstest som jag också måste göra. Jag ska liksom hinna ikapp på bara några dagar. Lite lagom stressigt.

Men jag är glar för att alla mina saker är här nu i alla fall.

Oroa er inte, jag ska snart berätta allt om mitt nya fina liv här i coos bay, Oregon

KRAM


Mina Saker!!

Jag ar sa GLAAAAD u ska jag och Sofie aka hem till var IEC Patti oh John och hamta vara saker som har skickats fran Arizona!! Antligen kommer jag fa mina klader och skor och smycken och min DATOR och min scrapbook och mina golfklubbor och allt som jag har vantat pa i 4 langa veckor!!!! Tack. Hoppas verkligen att allt ar dar och att vi slipper tjafs och annat.

By the way, jag har bott i min familj i ett par dagar och jag trivs superbra! Jag kan ga till skolan, jag har mitt egna fina rum och jag trivs i huset. Min mamma och min syster ar supersnalla.

I forrgar var vi pa IKEA, jag at lite kottbullar och et var sa gott med lingonsylt. Jag saknar verklgen svensk mat galet mycket har borta.

Juste, eftersom jag far mina saker sa far jag min kamerasladd och det betyder att jag kan visa er massa fina bilder!! Jippie :)

Jag ska forsoka uppdatera lte mer om min nya skola sen ockssa.


Idag flyttar jag in

Nu har jag packat och sitter en snabbis vid datorn for att kolla lite saker och maila och blogga och sant. Om en timme ska Patti kora mig till mitt nya hus och min nya familj. Jag traffade dom redan igar och jag kan inte vanta. Mitt hus ar sa gulligt och min nya storasyster ar sa trevlig och rolig. Jag trivs redan i familjen! Dessutom sa kan jag ga till skolan. Jag vantar fortfarande pa mina saker...Kanns som att det far vara pa tiden att mina grejer kommer nu. Jag har levt pa samma lilla resvaska i mer an 3 veckor och halften ar bara bikinis och sandaler. DET AR KALLT HAR UPPE.

Oj, glomde jag beratta att vi var ute i skogen igar och testade lite vapen, hehe. Skot pa 100 meters avstand. En pistol, 357 Magnum och ett gevar, 300 Magnum

PUSS

Sister Good Bye

Min syster akte ivag till sin nya vardfamilj for ca 5 minuter sedan...Jag kommer flytta in till min familj pa mandag och nu bor jag hemma hos Chan Yuk Lam och Chris. (Hong Kong och Tyskland). Hur som helst, jag maste erkanna att tararna trangde fram nar Sofie och jag sa Hej da. Hon ska ju bara bo 15 minuter ifran mig men det kanns sa konstigt. Vi har liksom rest over hela USA tillsammans och delat rum i 3 manader. Det har inte gatt en dag nar jag inte har vaknat och haft henne i samma rum. Kanns bara tomt i mitt lilla rum just nu, heh. Men nasta vecka fyller hon ar och da ska vi saklart traffas. Jag alskar Sofie, Lycka till i din nya familj!!

Gooooood news!

Nu hander det grejer har borta i Amerika!! Imorgon sticker jag och Sofie mot kusten. Vi flyttar in hos olika familjer och vi kommer ga i olika skolor trakigt nog. Ibland ar livet tufft. Mitt nya hem ligger i Coos Bay. Sofie kommer att bo i North Bend. Vi bor ca 15 minuter fran varandra, och tro mig vi kommer prata i tele varje dag och traffas sa ofta vi kan!!

Min IEC (lokala person) kommer och hamtar oss imorgon och vi ska sova en natt hos henne. Min familj ar bortrest ocer helgen, jag kommer att flytta in pa mandag efter min fosta skoldag. haha, jag kan inte fatta att jag ska uppleva forsta dagen i high school forandra gangen i mitt liv.

Ojoj, forresten, onska mig lycka till, vi fick veta idag att det knappt finss nagon shopping overhuvudtaget dit vi ska. Jag antar att jag kommer att bli en smalltown girl nu...In the middle of nowhere, again.

Tisdag

Idag ar det tisdag oh jag bor i varldens gulligaste familj, men det ar bara det att jag har bott har alldeles for lange nu. Jag vill borja skolan och traffa lite folk for just nu gar tiden saaaakta...

Lite goda nyheter ar att jag flyttar ut pa Fredag. Sofie och jag kommer att fa varsin familj i samma omrade. Vi hamnar nog pa samma skola men vi kan inte bo tillsammans. Jag tycker varkligen att det ar jattesynd for jag alskar Sofie Stampe!! Iaf, vi flyttar ut mot kusten, narmare vattnet, men vi bor kvar i Oregon.

Tyvarr sa har jag inte mina saker fran Arizona an. Borjar bli j*vligt trottsamt att vanta nu.

I sondags pa halloween, da gjorde vi na kul i alla fall!! Haha, vi gick trick or treat. Kandes som att jag var 5 ar igen. Jag hade klatt ut mig till en eskimo, bilder kommer sa fort jag far min kamerasladd!! Vi fick oootroligt mycket godis. jag mar illa. Sakert 2 kilo godis hade jag, hahah :)

Hehe, en liten rolig sak om Sofie kommer har : Hon var sa radd nar vi kulle sova for vi hade kollat pa lite laskiga filmer under dagen sa hon ville sova i min sang!! Snall som man ar sa godkande jag det. Nu sover vi bada tva i min sang. Men det ar ju bara 3 natter kvar tills vi inte far bo tillsammans langre!!!!

Hoppas ni hade en bra halloween darhemma

RSS 2.0